Endometriózis Támogató Csoport
FACEBOOK

Endometriózis Támogató Csoport

Kedves Sorstársak! 

Ha tagok szeretnétek lenni, jelentkezés előtt olvassátok el a Csoport leírását, és szabályait.
Komoly szabályaink vannak, és be is tartjuk, tartatjuk.

„A csoport endometriózisban érintetteknek jött létre, azért, hogy egymást kölcsönösen tudjuk segíteni, támogatni tapasztalatokkal. 
Az Endometriózis Támogató Csoport független sorstársi közösség.

A csoportban szereplő információk nem minősülnek szakmai tanácsnak. A csoportban szereplő információk személyes tapasztalatokat, magánvéleményt tükröznek. Ha szakmai tanácsadásra, kezelésre van szükséged, fordulj orvoshoz, szakemberhez!

Csoport tagjai az orvosi segítségben hisznek, és bíznak. Egyéb kiegészítő módszerek használatát (pl: sport, diéta, életmódváltás) nagyon hasznosnak tartjuk. Ezek együttes alkalmazását tartjuk szükségesnek, folyamatos orvosi kontrollal. 

Csoporthitvallás: A csoport célja a sorstársak általános tájékoztatásán, lelki támogatásán túlmenően továbbra is az, hogy mindenki megtalálhassa a neki legszimpatikusabb,
esetéhez legmegfelelőbb orvost, szakembert, ezért továbbra is maximálisan támogatjuk, segítjük az endometriózissal foglalkozó orvosokat és a körülöttük dolgozókat. Hisszük, hogy nekünk betegeknek elsősorban rájuk, és a sorstársak támogatására van szükségünk.

Orvosi tevékenységet nem folytatunk, erre mindenkinek van saját orvosa, csak tapasztalatokat cserélünk. A Csoportban senki nem próbálja a másikat le vagy rábeszélni egyes orvosokra, alternatív kezelésekre, és nem is foglalkozunk azok terjesztésével. 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! 
Endometriózis Támogató Csoport Adminjai
    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozistamogato.blog.hu/api/trackback/id/tr514383938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Endometriózis Közösség

A blog célja, hogy az Endometriózissal küzdő nők történeteit megosszuk mindazokkal, akik valamilyen formában érintettek. Sorstársak, családtagok, barátok, segíteni vágyók. A történeteket anonim módon jelentetjük meg. Célunk nem az, hogy betegeket zászlónkra tűzzünk, csupán történeteikkel jelezni kívánjuk, hogy az otthonukban ülő, éppen tanácstalanul az interneten böngészők is tudják, nincsenek egyedül.

Friss topikok

Címke feed

  • Őrületbe kerget minden apró zaj? Nem a te hibád!
  • Július 16.: lemészárolják a cári családot (1918)
  • Így készítsd fel bőrödet a napozásra!
  • Termések nyárra és télre.
  • Hogy nézne ki a tested, ha rá lenne tetoválva az életed?
  • Übergáz (kritika)
  • Így hasznosítják újra a hulladékot!
  • Fehér Ház: Elnöki rezidencia és sportcentrum
  • Színek, képek, érzések...