Gyakori tünetek
A 10 leggyakoribb tünet az Endometriózis Támogató Csoportban történt szavazás alapján

A tagok több mint 20 tünetre szavazhattak, nem csak az előre megfogalmazott tüneteket választhatták, hanem újakat is írhattak a saját egyéni tapasztalataik alapján, amit az endometriózishoz kötöttek. 

Az Endometriózis Támogató Csoportban saját bevallásuk alapján mindenki endometriózissal diagnosztizált beteg. 

Figyelembe kell venni azt a tényt a csoportban elvégzett szavazásokkal kapcsolatban, hogy a csoportban és általában az interneten azok az endometriózissal küzdő betegek aktívak, akiknek aktuálisan fájdalmaik, és vagy sikertelen gyermekvállalási szándékuk van. Azok, akik jól érzik magukat, vagy éppen sikeres babavállalás után otthon ölelik szeretteiket, kevésbé aktívak az interneten így a csoportban is. 

A szavazás eredménye nem reprezentatív, egy adott csoport preferenciái alapján készült. 

Ha neked is hasonló aggasztó tüneteid vannak, keress fel egy endometriózisban jártas nőgyógyászt, szakembert. 

#endometriózistámogató 

Az oldalon általánosan nem szakemberek írnak, posztolnak, így az oldalon olvasottak nem alkalmasak diagnosztizálásra, ha tüneteid nagyon hasonlóak, felvetődött benned, hogy te is ezzel a betegséggel küzdesz, keress fel egy endometriózis kezelésben jártas orvost, szakembert. Az oldalon olvasott történetek egyedi, szubjektív véleményeket tartalmaznak, lehet, hogy rád nem jellemzőek, ha mégis magadra ismertél egyes tünetek alapján, keres fel egy endometriózis specialistát, nőgyógyászt.

A blogon a legtöbb történet anonim, vagy megváltoztatott keresztnévvel olvasható. Az érintett intézmény, orvos sok esetben szándékosan megváltoztatott jellemzőkkel szerepel bennük, mindenki személyiségi jogait tiszteletben tartva. A történetek szereplőivel kizárólag az Ő beleegyezésükkel lehet felvenni a kapcsolatot, amennyiben erre lenne szükséged, írj üzenetet ide: endotamogato@gmail.com

 

Egészséget és boldog babavárást kívánunk.

Endometriózis Támogató Blog szerkesztőcsapata

 

Kövess minket a facebookon is:

Zárt facebook csoportunk: Endometriózis Támogató Csoport

Nyilvános facebook oldalunk: Endometriózis Támogató Közösség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozistamogato.blog.hu/api/trackback/id/tr5214383968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Endometriózis Támogató

A blog célja, hogy az Endometriózis Támogató Csoport tagjainak történeteit megosszuk mindazokkal, akik valamilyen formában érintettek. Sorstársak, családtagok, barátok, segíteni vágyók. A történeteket anonim módon jelentetjük meg. Célunk nem az, hogy betegeket zászlónkra tűzzünk, csupán történeteikkel jelezni kívánjuk, hogy az otthonukban ülő, éppen tanácstalanul az interneten böngészők is tudják, nincsenek egyedül.

Friss topikok

Címke feed

  • 21 Easter Egg a Marvel Moziverzum eddigi filmjeiből
  • A kém, aki dobott engem - női vígjáték, nőkről nem csak nőknek
  • STONE MACHINE ELECTRIC - Darkness Dimensions Disillusion (2019)
  • Filmrecorder. Bárcsak soha ne érne véget!
  • Miért ültessünk körömvirágot?
  • Top 10 - Sikeres filmek, bukott játékfigurái
  • A 203 mm-es nagy hatóerejű B-4 tarack